Ponco

Onze aanpak
Als Ponco kiezen wij bij voorkeur voor een integrale aanpak. Dat geeft namelijk de beste resultaten. Want voor echte topresultaten moeten ook echt alle facetten op orde zijn: water, voer, huisvesting, klimaat, gezondheid en genetica. Wij laten niets aan het toeval over om u meer grip te geven op het uiteindelijke resultaat. Daarbij staan wij uiteraard open om samen te werken met de bedrijven waarmee u gewend bent om samen te werken. En daar waar nodig zullen wij u ook adviseren in de keuze van producten of partijen, waarmee wij uit ervaring weten dat u hier echt verder mee komt.

Uw rendement
In onze aanpak staan uiteraard uw bedrijfsdoelstellingen centraal. Daarbinnen zoeken wij naar de wegen die voor u het beste rendement opleveren. Naast advies op het gebied van management, voersamenstelling en productkeuze, helpen wij u ook graag met het trainen van uw nutritionisten, bedrijfsleiders en stalpersoneel. Daarmee brengt u uw bedrijf ook op de lange termijn naar een hoger niveau.

Continu innoveren
De pluimveesector verandert continu. Dit vereist dus ook van Ponco dat zij continu blijft innoveren. Dit doen wij graag samen met onze partners. Zo werken wij bijvoorbeeld nauw samen met het Nederlandse bedrijf Coppens. Een internationaal toonaangevende producent van pluimveevoeders die continu blijft innoveren. Vernieuwingen waarmee ook onze relaties hun voordeel kunnen doen.

 

Contact

Ronny Mombaerts
M    +31 (0) 6 82 640 291
E    ronny@ponco.nl


Daan Somers
M    +31 (0) 6 23 440 098
E    daan@ponco.nl